98 38 07 38KONTAKT OS
0item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Elcykler

Sorter faldende

   

3 vare(r)

1
 1. Specialized TERO 3.0, no95122

  Den nye Specialized Tero er en elektrisk mountainbike bygget til hverdagsture. En mountainbike som du kan pendle med. En pendlercykel du kan tage med på tur. En turcykel som du kan laste med det du har brug for. Uanset hvad du har brug for eller hvor du vil hen, så er Tero en cykel for dig. Tero kombinerer verdensklasse mountainbike-DNA og førende el-system. Tero er sammensmeltningen af power, effektivitet og tilpasningsevne, der resulterer i en glæde ved at cykle overalt – fra by til spor.

  Turbo Full Power 2.0E motor og 530Wh batteri, der er integreret i aluminiumsrammen i Tero 3.0, firedobler din egen trådkraft. Med ekstra wattstyrke i trådet føles selv de stejleste stigninger kortvarige og lader dig handle dagligvarer, hente børn og tage på eventyr med ekstra udstyr på cyklen uden at få sved på panden. Det er dig, bare hurtigere.

  Motoren adskiller sig fra andre baseret på hvor effektivt den arbejder med din egen indsats. Mission Control og MasterMind – Mission Control giver dig mulighed for at justere niveauerne for standardassistance i din Tero efter ønsket præference. Alle tre standardindstillinger kan justeres for at imødekomme dit behov for power og rækkevidde. MasterMind’s Microtune funktion tilpasser effektniveauet i stigninger op til 10%. Teros komponenter er skræddersyede for at forbedre kontrol og effektivitet. Aggressiv, men med 29” hjul og 2,3” Ground Control dæk får du godt greb i alle situationer. SRAM-skivebremser giver betydelig bremsekraft. En forgaffel med 110m vandring glatter sporet ud for dig. Turbo System Lock – Brug Mission Control-appen til at deaktivere din cykels motor og aktivere bevægelsessensoralarmen. Når cyklen er låst, kan motoren ikke startes af andre end ejeren. Skærme, bagagebærer og mulighed for at montere støttefod. Kan trække en anhænger. Kompatibel med børnesæde.

  26.000,-
 2. Specialized Turbo VADO 3.0, 2022, White Mountains/Black Reflecitve, no 95022

  FORLYGTE

  Lezyne EBIKE MINI STVZO E65, 210 Lumen, 12V

  BAGLYGTE

  Spanninga Commuter Glow XE, 12V

  STØTTEFOD

  Specialized kickstand, 40mm mount

  BAGAGEBÆRE

  Specialized rack, MIK HD inteface, built-in pannier mounts, 27kg max load

  SKÆRME Specialized DRYTECH fenders, 65mm width, aluminum fenderstay

  RINGEKLOKKE

  Simple bell

  26.000,-
 3. Specialized VADO SL 4.0 ST, 2022, Cast umber/silver reflective

  27.999,-
Sorter faldende

   

3 vare(r)

1