98 38 07 38KONTAKT OS
0item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Historien om Aalborg Bikezone - fra Bikebuster til Aalborg Bikezone

aalborg-bikezone-historieAalborg BikeZoneAalborg BikeZoneAalborg BikeZonecykel

Historien om Aalborg BikeZone starter helt tilbage i 1985, hvor Verner Rasmussen stiftede Svenstrup Cykler på Godthåbsvej 5 i Svenstrup, syd for Aalborg.

Cykelentusiasten Verner Rasmussen havde en klar idé, da han etablerede butikken i Svenstrup: Han ville sælge cykler og tilbehør i høj kvalitet og yde kompetent og personlig service. Og da han selv var uddannet cykelsmed, skulle en del af butikken selvfølgelig fungere som værksted. Sådan blev det, og i mange år frem hang det velkendte “Svenstrup Cykler”- skilt over butikken på Godthåbsvej.

I 1997 blev Svenstrup Cykler imidlertid en del af kæden Bikebuster, men butikken blev ført videre i den oprindelige ånd. Vi har altid insisteret på kun at sælge varer, som vi selv står 100 % inde for, og som er relevante for vores kvalitetsbevidste kunder – sådan fortsatte det også, efter vi blev en del af Bikebuster. Og sådan er det stadigvæk.

Bikebuster blev til Aalborg BikeZone

I dag hedder vi Aalborg BikeZone og er – igen – en 100 % selvstændig butik, som satser på kvalitetscykler og -udstyr, primært inden for MTB, landevejscykling og triatlon.

Vi har stadigvæk vores eget professionelle cykelværksted, og Aalborg BikeZone drives fortsat af Verner Rasmussen – nu godt hjulpet af Emma, Ea, Aksel og Søren, som alle selv er aktive cykelryttere inden for MTB og triatlon.

Hos Aalborg BikeZone brænder vi for cykling, og vores medarbejdere er alle passionerede cykelryttere og -entusiaster. Hos os er du derfor altid sikret rådgivning fra eksperter med en høj faglig og praktisk viden. Vi hjælper dig med at træffe de rigtige valg, så det udstyr, du køber, passer perfekt til dine behov, din kropsbygning, dit ambitionsniveau – og selvfølgelig dit budget.

Du finder Aalborg BikeZone i Svenstrup, 10 kilometer syd for Aalborg. Og vi tør godt love, at det er køreturen værd at lægge vejen forbi vores butik, der byder på et stort udvalg af cykler, og udstyr, herunder beklædning, hjelme og sko. Vi har løbende attraktive tilbud på både cykler og udstyr, og vi skaffer gerne specifikke produkter hjem, hvis du søger et noget, som vi ikke har i vores sortiment.

Du er naturligvis også altid velkommen til at besøge Aalborg BikeZone, hvis du ikke har brug for nyt udstyr, men derimod skal have din cykel til service eller reparation. Vi har eget værksted, hvor vi udfører service på og reparation af cykler – det gælder herunder også hverdagscykler).

Cykler og udstyr i topkvalitet

Er du MTB-rytter, bør du helt sikkert opleve vores store udvalg af cykler fra blandt andet Cube og Merida. Til landevejscykling – og til den kræsne rytter – tilbyder vi blandt andet også et stort udvalg af high-end racercykler fra italienske Wilier Triestina og spanske Massi.

Som cykelentusiast ved du sikkert, at udstyret er afgørende for din præstation, sikkerhed og komfort. Hos Aalborg BikeZone finder du kun produkter af høj kvalitet, og som vi selv har nøje udvalgt: det gælder alt lige fra reservedele og cykelcomputere til beklædning, udstyr og tilbehør. Vi er Nordjyllands førende forhandler af Garmin-cykelcomputere, og vi fører blandet andet tøj fra Castelli og Sportful til både børn og voksne i alle størrelser. Leder du efter cykelsko i topkvalitet, anbefaler vi blandt andet det anerkendte mærke SIDI – og vi fører selvfølgelig SIDI-sko til både landevejscykling og MTB.

Cykelentusiaster til fingerspidserne

Hos Aalborg BikeZone rækker vores engagement i cykling langt ud over vores forretning. Vi er altid at finde til årets nordjyske cykel-events, bl.a. Aalborg MTB-maraton, DM i triatlon og DM ½ - ¼ ironman. Desuden er vi sponsor for vores lokale MTB-klub, Aalborg MTB.