98 38 07 38KONTAKT OS
0item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Handelsbetingelser

 1. Vores detaljer
  Denne hjemmeside er den officielle online shoppingkanal for cykel produkter udbudt af Aalborg Bikezone ApS i Danmark.

  Aalborg Bikezone ApS
  Godthåbsvej 5
  9230 Svenstrup
  Telefon 98 38 07 38
  CVR-nr. 18533995

  Mail: info@aabz.dk
  Web: www.aalborgbikezone.dk

  Har du spørgsmål til brugen af vores website/shop eller til vores varesortiment, er du altid velkommen til at kontakte os på e-mail eller telefon. Varesortimentet på vores webshop er ikke identisk med udvalget i vores fysiske butik. Efterspørger du en vare, som vi ikke har i enten webshoppen eller den fysiske butik, bestiller vi den så vidt muligt altid hjem til dig.

 2. Priser, restordrer og udgåede varer
  Alle priser her på siden er angivet i DKK inklusiv moms, og priserne er gældende på købstidspunktet. Det kan hænde, at en vare er solgt, i restordre eller udgået på købstidspunktet. Hvis en af de bestilte varer ikke er tilgængelig, vil varens pris blive fratrukket det samlede beløb på fakturaen. Betalingen vil først blive trukket fra din konto, når ordren er afsendt.

 3. Bestilling
  Når du afgiver en ordre på www.aalborgbikezone.dk, accepterer du at indgå en købsaftale med os. Når du handler hos Aalborg Bikezone skal du afgive en række oplysninger såsom navn, adresse, e-mail og telefonnummer. Disse oplysninger er nødvendige ift. vores ordrehåndtering, men også for at vi kan kontakte dig, hvis der er problemer med din ordre i form af udsolgte varer, restordrer eller lignende. Vi anbefaler, at du udskriver og gemmer al korrespondance med os. Bestillingen foregår ved, at du udfylder formularen med kundeoplysninger samt godkender ordren. Herefter modtager du en ordrebekræftelse via e-mail.

 4. Betaling
  Når du bestiller varer hos aalborgbikezone.dk, kan du betale din ordre med flg. betalingskort:

  • VISA Dankort
  • MasterCard
  • VisaCard
  • Maestro


  Din betaling trækkes først på din konto, når ordren afsendes fra vores lager. Betalingen foregår via en sikker forbindelse.

 5. Risikoen for hændelig undergang eller forringelse
  Først på det tidspunkt, hvor de bestilte varer er kommet i købers besiddelse, overgår risikoen for, at de bestilte varer går til grunde eller beskadiges på grund af hændelige forhold, til køber.

 6. Levering
  Aalborg Bikezone leverer til adresser i hele Danmark. Leveringstiden kan variere afhængigt af den enkelte vare, men er typisk 1-3 dage fra vi har modtaget din bestilling. Såfremt din ordre skulle blive forsinket, sender vi dig en e-mail med information herom. Vi har fri fragt på langt de fleste ordrer over 499 kr. Dog kan enkelte specialtilbud være undtaget. Undtaget er også levering til ikke brofaste øer.

 7. Ansvarsfraskrivelse og garanti
  Aalborg Bikezone yder i henhold til købeloven 2 års fuld garanti på alle varer, såfremt varen ikke fungerer efter hensigten eller går i stykker ved almindelig anbefalet brug. Såfremt du ønsker at få pengene retur, fremfor at få en ny vare, er dette naturligvis muligt.

  Aalborg Bikezone kan dog ikke holdes erstatningsansvarlig for direkte eller indirekte tab som følge af, at de bestilte varer kommer for sent frem til køber, eller de bestilte varer lider af mangler, når forsinkelsen eller manglerne skyldes købers handling, undladelse eller forhold som ligger uden for Aalborg Bikezones kontrol – fx krig, oprør, uroligheder, brand, indgreb fra staten, beslaglæggelse, valutarestriktioner, arbejdskonflikter af enhver art, herunder strejke og lockout, eller lignende.

 8. Reklamation, fortrydelsesret og returnering af varer
  Hvis varen ikke lever op til dine forventninger, eller du fortryder din bestilling, kan din ordre returneres i op til 14 dage efter modtagelsen. Hvis du ønsker at gøre brug af din returret, skal du jf. forbrugeraftaleloven udfylde og returnere den standard fortrydelsesformular, som du modtager sammen med din bestilling. Du kan også meddele din fortrydelse til os på info@aabz.dk.

  Uanset hvilken metode, du vælger, skal dette ske hurtigst muligt efter modtagelsen. Under emnefeltet i mailen bedes du skrive ”retur” efterfulgt af dit ordrenr. Venligst returner varerne i deres oprindelige stand, antal og emballage. Påfør altid navn, ordrenummer eller fakturanummer på returneringen.

  Det er dit ansvar at sørge for, at varen er forsvarligt beskyttet under transporten og ankommer til os. Når du returnerer varer til os, er du forpligtet til at betale alle forsendelsesomkostningerne selv, med mindre vi har lavet en fejl i forbindelse med dit køb.

  Varer der returneres UFRANCO eller pr. efterkrav, nægtes modtaget. Refunderingen sker ved overførelse til det betalingskort, du har benyttet til betaling, indenfor 14 dage efter, at vi har modtaget den returnerede vare i ubeskadiget tilstand.

  Retur- og kontaktadresse:
  Aalborg Bikezone ApS
  Godthåbsvej 5
  9230 Svenstrup

  Såfremt du ikke mener, at Aalborg Bikezone har løst din reklamation tilfredsstillende, eller du i øvrige ønsker at klage til ekstern klageinstans over din handel med Aalborg Bikezone, kan dette ske til Forbrugerklagenævnet hos Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen, Carl Jacobsens vej 35, 2500 Valby, Telefon: 4171 5000, Email: kfst@kfst.dk og www.forbrug.dk.

 9. Databeskyttelse
  Alle oplysninger, som du leverer i forbindelse med shopping på vores hjemmeside, skal udelukkende bruges til at sikre en nem og bekvem shoppingoplevelse. Ingen data, der identificerer den enkelte, er givet videre til nogen tredjepart. Ved betaling med Dankort sikrer NETS’ (det tidligere PBS) sikkerhedsregler, at kortoplysningerne bliver behandlet fortroligt og ikke bliver oplyst til Aalborg Bikezone eller andre. Dvs. at Aalborg Bikezone kender ikke den enkeltes kontonr., men kender kun et transaktionsnummer.

  Læs vores fulde privatlivspolitik her.

 10. Disclaimer samt forbehold for ændringer
  Vi bestræber os på, at alle oplysninger på aalborgbikezone.dk er korrekte. Indimellem kan der være prisændringer, udsolgte varer, restordrer eller utilsigtede fejl på hjemmesiden. Vi forbeholder os ret til at blive fritaget for ansvar for fejl eller ændringer, der er afholdt i denne henseende. Medmindre andet er angivet er ingen medarbejder, samarbejdspartner eller repræsentant for Aalborg Bikezones ansvarlig for skader opstået som følge af brug af denne hjemmeside eller de produkter, der sælges på denne hjemmeside. Aalborg Bikezone forbeholder sig retten til at ændre og opdatere de regler og betingelser, der gælder for denne website. Det er derfor vigtigt, at du løbende holder dig orienteret om, hvorvidt der er sket ændringer.