98 38 07 38KONTAKT OS
0item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Pedaler

pedaler til cykler

Flats, klik- eller kombipedaler? Hos Aalborg BikeZone finder du alle typer, og til både MTB, landevej og cyklen til den daglige transport.

Pedaler

Sorter faldende

   

1 vare(r)

1
 1. Gaerne Laser MTB-sko + Shimano 520 SPD-pedaler

  Gaerne Laser MTB-skoen er en perfekt begyndersko, som ovenikøbet er håndlavet i Italien. Med denne Gaerne-model får du fantastisk komfort og god kvalitet til en meget fornuftig pris.
  Skoen lukkes med tre velcrolukninger og tilbyder en super god åndbarhed. Ydersiden er produceret i microfiber, sålen er af EPS MTB 2DENSITY, og skoen har en anatomisk korrekt hælkappe, som sikrer et godt hold og stor stabilitet. Desuden er skoen påført reflekser.
  Gaerne Laser MTB-sko er kompatible med SPD-pedalsystemer, herunder Shimano SPD, Time ATAC, CrankBrothers, CrankBrothers Race, Look MTB, Xtreme MTB, Wellgo MTB.

  Producenten anbefaler, at man går en størrelse op i forhold til almindelige sko

  Shimano SPD pedaler, PD M520

  Shimanos PD M520 pedal er en solid all-round pedal med kliksystem på begge sider. Pedalens bruges ofte til MTB, idet dens design sikrer, at der ikke sætter sig store mængder mudder fast i pedalen. Derved bevarer du en god kontakt mellem sko og pedal. Der er flere justeringsmuligheder, så du selv kan bestemme, hvor hårdt eller løst, skoene skal sidde fast. Vægt ca. 375 g. pr. sæt, som består af en højre- og venstrepedal. Der medfølger også klamper.

  998,-
Sorter faldende

   

1 vare(r)

1

Fordelen ved flats er, at de kan bruges uden specielle cykelsko og klamper. Herudover kan man, når man bruger flats til f.eks. MTB-kørsel i skovene og ujævnt terræn nemt tage fra med fødderne, ligesom det er også gør det nemmere at trække cyklen op af ufremkommelige bakker. Til gengæld sidder foden ikke så godt fast på pedalen, ligesom man med flats heller ikke kan træde og trække samtidigt, hvilket kan være nyttigt ved både opstigning og nedkørsel ad stejle bakker.

Klik-pedalerne fås med forskellige klik-systemer – de fleste med klik på en eller to sider. Fordelen ved klikpedalerne er, at man udnytter tråddet bedre og kan træde og trække samtidigt. Klikpedalerne er desuden væsentligt lettere end både flats og kombipedaler, men kræver til gengæld en del tilvænning at mestre. Kombipedalerne er ofte en god begynderpedal, idet den – som navnet antyder – kombinerer flats-pedalen og klikpedalen, typisk med klik på den ene side og flat på den anden. Denne kombination gør, at pedalen kan benyttes med både cykelsko og almindeligt fodtøj, og derfor er den oplagt til brug på cyklen, der benyttes til både daglig transport og MTB eller race.